Vrtěti Bohdalkou

Milouš Zeman nemá ocas, a tak vrtí Bohdalkou. Je to geniální tah!!!                   

Do kampaně za zvolení Milouše Zemana na Hrad se zapojila známá herečka Jiřina Bohdalová. A jak jinak - před kamerou! Na sociálních sítích vyvolalo toto angažmá salvy smíchu. Ano, po ing. Čubovi z JZD Slušovice osloví dnešní mládež nejlépe paní Jiřina, hahaha!

Ale já bych to nepodceňoval!!! Jiřina není sama! Stojí za ní téměř celý domácí showbyznys: Rákosníček, Malá čarodějnice, strašidýlko Fanfulínek, Zelená (chobotnice), Ferda (zelenej formelák), opice Hop, Křemílek a Vochomůrka, tchoř Šuperka, kuna Dórinka, divý mužík Kazbunda, veverčák Pizizubka a Béda Trávníček..!

Ovšem genialita Miloušova tahu spočívá především v okamžitém podprahovém působení. Jako večerníček je právě na ČT1 promítán cyklus "Pohádky ovčí babičky", za kterým stojí také Jiřina Bohdalová a podprahově tak bude každý den působit na statisíce diváků!!! Že jsou ovce hloupé? V pohádkách vítězí vždy beránek (to je mladý samec od ovce) - a převeze všechny hloupé vlky! Takže si na něj nějaký werwolf z Čimelic jistě nepřijde!

Když se dá vrtět psem, jde to i Čubou? Čím zavrtí Karel? Nárožným? A čím vrtíte vy? Losnu nebo Mažňáka? A Jan Tleskač?

A na závěr porce netradičních uvolňováků:

 

 

 

 

 

 

Protože Milouš spolu se svým návratem avizoval i příchod nejslavnějšího českého jezeďáka, dovoluji si jako sentimentální připomínku na slunná 80. léta mého dětství uvést i tuto píseň.

Autor: Jan Borovička | středa 16.1.2013 8:08 | karma článku: 27,76 | přečteno: 2711x
  • Další články autora

Jan Borovička

Epigram "Vladimír a Livia"

13.8.2013 v 10:36 | Karma: 30,92

Jan Borovička

Kdo může za povodně?!

11.6.2013 v 8:08 | Karma: 42,92

Jan Borovička

Klausova opice zase perlí

10.6.2013 v 8:08 | Karma: 33,66