Prezident lhal hned první den

Můj investigativní tým přináší důkazy o tom, že prezident Zeman hned první den svého působení v úřadu lhal. Dále demonstrujeme, že dvojí metr, tak příznačný pro exprezidenta Václava Klause, začal na Hradě používat i jeho nástupce.

Vladimír Dryml: KSČ-ČSSD-SPOZwww.senat.cz

LEŽ jako VĚŽ

Každý, kdo si přečte Zemanův inaugurační projev, v něm nalezne toto souvětí: Jako prezident, který není přímo ani nepřímo spojen s žádnou parlamentní stranou, nabízím, budou-li si to zúčastněné strany přát, roli prostředníka a roli moderátora, ale v žádném případě nikoli roli soudce, protože tato role prezidentu republiky evidentně nepřísluší.

Miloš Zeman že není ani nepřímo spojen s ČSSD? Když ji vyhrabal z popela a léta byl jejím předsedou? To myslí vážně? Je přece všeobecně známo, že v ní má mnoho věrných stoupenců! Ale co je závažnější: součástí parlamentu České republiky je i Senát. Členem Senátu ČR je i jistý Vladimír Dryml a tento Dryml je členem SPOZ. Jak tedy může prezident tvrdit, že není spřízněn s žádnou parlamentní stranou, když STRANA PRÁV OBČANŮ ZEMANOVCI, která se po něm dokonce jmenuje (sic!), je zastoupena v parlamentu?! (Totéž zřejmě platí o dalším exČSSDsenátorovi Jaroslavu Palasovi.)

DVOJÍ METR I ZA ZEMANA

V této souvislosti je pikantní skutečnost, že Zeman nikdy nešetřil tvrdými slovy na adresu různých „zrádců“ – vzpomeňme např. na poslance Jozefa Wagnera (z ČSSD vyloučen v roce 1996) nebo na to, jaký přístup nasadil Zeman ke Karolině Peake a její straně Lidem (protože ji lidé „nevolili ve volbách“). Jak je možné, že stejný metr neplatí pro soudruhy z SPOZ, kteří do senátu kandidovali za ČSSD, a teprve po svém zvolení přeběhli do strany Zemanových adorantů?

Vše nasvědčuje tomu, že máme prezidenta lháře a křiváka. A to je teprve začátek...!

Autor: Jan Borovička | pondělí 11.3.2013 8:08 | karma článku: 33,49 | přečteno: 2308x
  • Další články autora

Jan Borovička

Epigram "Vladimír a Livia"

13.8.2013 v 10:36 | Karma: 30,92

Jan Borovička

Kdo může za povodně?!

11.6.2013 v 8:08 | Karma: 42,92

Jan Borovička

Klausova opice zase perlí

10.6.2013 v 8:08 | Karma: 33,66