Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

yck

17. 6. 2008 5:51
Myslela ČSSD na přeběhlíky?

ČSSD to se psem příliš nedomyslela. Takový psí přeběhlík by opozici přišel na věnec buřtů, zatímco nyní musí vysolit aspoň meloun!

0 0
možnosti
C

Cardshark

16. 6. 2008 19:09
Pes sponzor

Tak mě napadá, že by se přes takovéto členy strany daly dobře dávat anonymní  finanční příspěvky. Když se pes trochu uskromní a dá si místo plné misky jen půl, tak může přece poskytnout své milované straně za pár let nějaký ten milion, nebo ne? ;-D;-)

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

16. 6. 2008 21:26
Re: Pes sponzor

;-D

0 0
možnosti
D

duhastrecht

16. 6. 2008 14:25
Římským senátorem

se stal kůň, proč by se nemohl stát pes členem ČSSD?

Navíc pes jako člen ČSSD jim zdvojnásobuje celkový součet jejich IQ, takže udělali moudře, více psů do ČSSD.  

0 0
možnosti
JM

Hucul

16. 6. 2008 12:46
Presne tak!

Takovi psi poslanci by tolik neprozrali z nasich dani a reagovali by stejne - az na pripady neposlusnosti by proste zvedali packy na povel stranickych lidru. Jen misto poslaneckeho bufetu by byla miska s granulema a misto vydirani a zastrasovani poslancu pred hlasovanim by se objevily na scene syrecky, burticky a navstevy cvicaku.

Z POLITIKY JE MI ZLE! Jen vice psu, kocek, prasatek, koni, krav a ovci do politiky, zvirata aspon nejsou SVINE, a to ani svine ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.