Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

self

3. 5. 2009 12:13
Klausovy "argumenty"

..nejsou projevem psychicky zdravého jedince, ale nadutého pomýleného sebestředného pacienta, který odmítaje léčbu prokazatelně škodí tomuto národu.

0 0
možnosti

cojanato

3. 5. 2009 12:54
Re: Klausovy "argumenty"

R^Jó, já s Vámi také souhlasím.

Je fakt, jak takový starý článek může být stále aktální, že?:-) Já kouknu na seznam diskuzí, a je to tam zase s dalším příspěvkem. Proč ne, alespoň se člověk nemůže ani trochu nudit.

 Tak přeji pěkný nedělní den !

0 0
možnosti

krosita

21. 3. 2009 23:18
pane bože, ty to vidíš

klaus je neštěstí této země, až zmizí do pekel, spousta lidí si oddechne

0 0
možnosti

petr_kkk

13. 2. 2009 16:03
hlední senzací tam kde nejsou. Naučte se číst.

Ono možná by se měl zamyslet nad tím co Klaus napsal. Myslel větou, že nevidí ničení planety, že nevidí ničení přírody či životního prostředí? Když v tom samém odstavci píše o tom, že dříve se příroda ničila více než teď atd.

Pokud někdo na toto reaguje tím, že začne ukazovat ničení přírody o kterém Klaus v tom samém odstavci píše, tak je asi nemocný nebo hledá senzaci tam kde není.

Problém je v tom, že pro Klause je pojem "člověk ničí planetu" a "lidé ničí přírodu" strašně velký rozdíl a chyba Klause je, že nedokáže pochopit, že pro někoho je i odhození papírku ničení planety.

On zkrátka poukazuje na to, že spousta lidí se snaží místo řešení opravdových problémů ( vypouštění chemických sra*cek do vody půdy atd. atd. ), které ničí přírodu, vyřešit jeden nedokázaný problém, který údajně ničí planetu jako celek a proto je třeba co nejrychleji zasáhnout.

Je odhození plastové láhve ničení planety? Z globálního hlediska ne. Pro mnohé ano. A co vylitá ropa z tankeru? Je to ničení planety?

0 0
možnosti

kdojsem

12. 2. 2009 15:23
Autorovi

Váš článek se mi líbil, příměry v něm jsou velice trefné, ale mám pocit, že pro slušného, morálně neskaženého člověka není třeba tolik dokazování a slov. Takovému člověku je jasné, že je Klaus darebák již jen podle toho jak vypadá, jak gestikuluje, neboť vnímá jeho řeč těla. Když se k tomu přidá ještě jeho argumentace, tak již nemůže dojít k nějakému omylu, či předpojatosti. Také velmi záleží i na tom co dotyčný ve svých řečech vynechává, o čem nemluví. I když pak Klaus i někdy v něčem říká pravdu, tak to jsou stejně jen výblitky. Spíš bychom se měli pustit do rozboru zidiotštělé společnosti, která umožňuje, aby se darebáci dostávali do postů.

0 0
možnosti

villebraquin

24. 1. 2009 22:26
Velmi dobrý článek

Dávám karmu.

0 0
možnosti

HUMPHREY

27. 1. 2009 19:00
Re: Velmi dobrý článek

Ale jo. HN píšou dobře

0 0
možnosti

Azazel333

24. 1. 2009 13:30
Třeba tím chtěl Václav

decenteně naznačit, že má problémy se zrakem :-)

0 0
možnosti

MrScully

23. 1. 2009 14:26
ničení?

Nikdo nepopírá problémy s kácením pralesů nebo ozónovou dírou. Ale když se na to podívám jinak - kde končí ovlivňování a začíná ničení? Ničí přírodu bobr, když kácí stromy? Nebo kráva, která prdí a vypouští metan? Prostě tady žije x druhů živočichů (včetně člověka), kteří více či méně ovlivňují životní prostředí - stejně jako se tak dělo už od nepaměti. A nejhorší, co se může stát, je to, že vymřeme my a to už je náš problém. Země to přežije. VK upozorňuje hlavně na to, že se najednou vyrojilo spousta pochybných NGO, které volají po omezování osobních svobod za dost pochybným účelem. Tzn. buďme rozumní a chraňme planetu, ale nepřehánějme to.

0 0
možnosti

barnabas_666

23. 1. 2009 2:30
když chybí odvaha

To je zvláštní, kolik tu má VK podržtašek, když už to tak musím říct, protože ani jeden z těchto expertů nebyl schopen reagovat na to, co je v článku zmíněno několikrát a navíc i tučně vyznačeno. Je to tam černé na bílém, jedná se o přesnou citaci. Vidím tu jen samé okecávání známých skutečností, ale že by se někdo vyjádřil k té neuvěřitelné blbosti, co VK vypustil z huby, to ne...

0 0
možnosti

lubossula

23. 1. 2009 10:21
Re: když chybí odvaha

R^R^

0 0
možnosti

sir Humprey

23. 1. 2009 0:23
Když už se takto ptáte, ten BLB zůstává na vás

zkuste si nejdříve něco nastudovat, pak pište, jinak opravdu nebudete za chytrého.

Chápu, jste ve věku, kdy toužíte spasit svět, to je normální jako poluce, nic si z toho nedělejte.

Pro začátek zkuste třeba

http://kareldrabek.blog.idnes.cz/r/11247/Globalni-oteplovani.html

0 0
možnosti

K-D

23. 1. 2009 18:34
Re: Když už se takto ptáte, ten BLB zůstává na vás

Díky za reklamu, ale kolega Borovička se tady globálním oteplováním nezabývá.

0 0
možnosti

Forrrest

22. 1. 2009 20:53
Stydim se

za naseho prezidentaRv

0 0
možnosti

HUMPHREY

28. 1. 2009 3:46
Re: Stydim se

jo, přesně toho chce autor dosáhnout...

Bože, co vy flustráti budete dělat, až o Klause přijdete :-P;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.