Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ota Sládek

11. 5. 2010 15:59
Věda a kozlové...

Zkušenosti soudruha Moskalenka mne hluboce zaujaly. Bohužel, na chalupě v okolí kozlů nět, a jediného jelena myslivci prodali za mrzká eura rakouskému střelci. Nu což, veverek je hodně. A žerou ořechy, svině. Políčím ořechy na podzim, veverky nachytám, masírovat budu raději celé (kde na tom malém tělíčku hledat vemínko, že?) a to by bylo, abych na vánoce neměl aspoň pár kapek veverčího mléčka.

A slibuju, paní Kapicové ho pošlu - doufám, že už nebude v té době ministryní. Ale on tam nastoupí někdo z podobného kadlubu vyřezaný.

Ostatně, tato paní mi velmi připomíná řadu mých socialistických učitelek. I díky nim jsem byl pro věc socialismu ztracen již v ranném dětství.

Martin Jahn je loayální - zkuste z něj udělat předsedu AV a uvidíte. (No, radši ne, to byste viděli...)

Na nedávném setkání s vědci v divadle Archa bylo také pár zástupců politických stran. Mezi vrcholná čísla patřilo vystoupení soudruha EURO-Ransdorfa: Musíte vyjít do ulic, jinak se nic nezmění, radil vědcům. Úžasný den...

0 0
možnosti

Jan Borovička

11. 5. 2010 12:38
Díky za ohlas

O pí Kopicové jsem se na vlastní oči přesvědčil, že je to falešnice falešná. Někteří lidé si myslí, že je hloupá, což nevím, ale rozhodně ví, co a pro koho dělá... Máme novou Radu, tak uvidíme, kam se to povine dál... :-/

0 0
možnosti

Earl_Grey

10. 5. 2010 11:17
souhlas

Souhlasim s Vami. Osobne mne opravdu desi nejvice to, ze nikdo z velkych stran nema cloveka opravdu vyrazne vyprofilovaneho na oblasti skolstvi (s vyjimkou toho Bartose). A male strany pro me byly v tomto obrovskym zklamanim, to co predvadela Kuchtova a po ni Liska bylo dost hrozne.

      Co se tyka ministryne Kopicove, tak nektere jeji vyroky jsou priserne. Ale nekolikrat jsem ji videl v delsich debatach a tam pusobila docela rozumne, dokonce i v debate s Drahosem, ale mozna ve snaze o objektivitu jsem k ni byl moc shovivavy. mimochodem na jejim profilu na vlada.cz je napsano "řada odborných článků", na WoS nema nic. (duvodem muze byt, ze publikovala pod jinym jmenem - napr. za svobodna, ale mam pocit, ze ma porad stejne jmeno).

      ad. obrazek. Ze by to byla babka? a jelikoz je ruda tak ji Madl s Issovou jeste nepremluvili ;)

0 0
možnosti

scenero

8. 5. 2010 1:36
akademie věd..

nj, to sem viděl něco s Knížákem na Z1(tak 2 roky nazpět).....to je taky ódéesáckej odborník - prej akademie věd je něco strašně komunistického - sovětského...apod..

0 0
možnosti

scenero

8. 5. 2010 1:41
Re: akademie věd..

no..to sem moc dobře nenapsal...ale...něco v tom smyslu..nevim, jestli se dá ještě ten rozhovor dohledat - Knížák vs. Pačes..

Jinak a´t žije mičurinské biologie, neuznávala ještě snad v 50. letech(myslim) genetiku - prej „buržoazní

pavěda..........

0 0
možnosti

Vlad IV

6. 5. 2010 23:21
Věc je vážnější!

Toto známé video je dobový vtip( vznikl později,než udává letopočet v rohu.....) !!

Skutečnosti,které ale uvádíte jsou však drsnou realitou....;-(

0 0
možnosti

Jan Borovička

7. 5. 2010 9:00
Re: Věc je vážnější!

Zdravím, díky za ohlas - nevíte nějaké podrobnosti o tom "dobovém vtipu"? :-) Opravdu by mě to zajímalo...

0 0
možnosti

Saša

6. 5. 2010 9:43
Ohnivec šarlatovitý?

To by mohlo být, ne?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS