Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

echo.3.

1. 11. 2011 11:14
:o)) S Borovičkou se člověk nemůže nudit

Jochovou si vychutnám ještě jednou

0 0
možnosti
TH

Gmurr

28. 10. 2011 13:30
vyborne napsano KARMA

diky za analyzu!!!!!

Pani Jochova na me pusobi hrozne, mluvi s lidmi jako s detmi ze zakladky. Je silne manipulativni. Otresne je, ze chce z teto vyuky vyskrtnout rovnost mezi lidmi.Otresny.

1 0
možnosti
JB

Jan Borovička

30. 10. 2011 12:13
Re: vyborne napsano KARMA

Díky, ale ona to není analýza - mně vlastně není jasné, jak to všechno paní Jochová myslí a kam až chce zajít, proto to má otevřený konec. Podobně jako jiní lidé z jejího okolí používá kryptický jazyk a neříká věci docela narovinu. Já nemůžu říst, že bych docela nesouhlasil s jejími myšlenkami, ale obávám se její motivace a toho, co v pořadu nezaznělo (ale nejspíš mohlo zaznít)...

0 0
možnosti
K

krllo1

27. 10. 2011 22:41
Dnes nám Janička řekla v ČT, že nepoužívají žádnou antikoncepci .

0 0
možnosti
MU

Earl_Grey

27. 10. 2011 23:02
Re: Dnes nám Janička řekla v ČT, že nepoužívají žádnou antikoncepci .

to mne nevadi, je to jejich svobodne rozhodnuti, stejne tak je jeji svobodne rozhodnuti vychovavat dite v krestanskych tradicich, ale chce li mu poskytovat takove vzdelani at ho uci doma nebo posle do katolicke skoly. a at se nesnazi menit vychovu ve skolach statnich, kdyz mame odluku statu od cirkve

3 0
možnosti
8

837

27. 10. 2011 19:08
No tak já bych řekl že homosexuálně nás tahle

homoparta "vychovává" dneska vlastně všechny, všimněme si kolik análního sexu je dneska v pornu, v některém už se zdá že ten sex do toho přirozeného otvoru je naprosto úchylný.

A  od téhle "předvýchovy" už nebude snad tak obtížné konzumenta reklam na NOVĚ přesvědčit že je velmi IN a "moderní" i takovýhle  sex homo bez ohledu na hentů "orientácii", no holt to směřuje k tomu úpadku jaký byl ve starém Řimě tam ten homosex byl také velmi módní záležitost i pro heterosexuály.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

27. 10. 2011 23:30
Re: No tak já bych řekl že homosexuálně nás tahle

No přinejmenším je skvělé, že máte o současné pornografii tak detailní znalosti ;-D No a vidět v tom spiknutí a snahu o přeorientování celé společnosti, no to chce opravdu představivost, která mi asi chybí ;-)

1 0
možnosti
K

krllo1

27. 10. 2011 18:59
Jochová by se měla zaměřit především na cizoložníky mezi politiky - Vondra, Topolánek, Rath, Klaus, Havel, Tluchoř....

0 0
možnosti
RH

Kruton

27. 10. 2011 19:02
Re: Jochová by se měla zaměřit především na cizoložníky mezi politiky - Vondra, Topolánek, Rath, Klaus, Havel, Tluchoř....

a to jako proč? Až bude jejich sexuální chování adorováno v rámci školní výuky, pak to bude problém pro Jochovou....

0 0
možnosti
MU

Earl_Grey

27. 10. 2011 18:56
odkaz

pro ty z diskutujicich, kteri haji VORP doporucuji prohlednuti toho co jim opravdu vadi 

   http://www.vorp.cz/clanek/vynatky-z-doporuceni-ministerstva-a-metodicke-prir/

osobne s nekterymi pasazemi souhlasim a prirucka se mne spise nelibi, ale jestlize nekdo hlasa bludy o homosexualite tak proste nelze jeho nazory vubec brat vazne. navic v samotne petici se rika ze se muze ucit jenom to na cem je celospolecenska shoda, coz neni vlastne skoro nic

      to vazne zakazeme vyuku evolucni teorie, velkeho tresku, zlocinu komunismu, druhou svetovou valku apod. jenom proto aby krestani, komuniste ci naciste meli pravo na to, aby rozhodovali o tom, co se jejich deti dozvedi?

1 0
možnosti
RH

Kruton

27. 10. 2011 19:01
Re: odkaz

trochu motáte různé věci, přeci sám uznáte, že státu není nic po tom, jak člověk přistupuje k sexu. Neexistuje žádná pravda o sexu. Neexistuje žádný "správný" názor na homosexuály nebo pedofily. Je to otázka hodnot a preferencí. Nebo snad nemáte dojem, že přístup k životu a chování mezi lidmi není látka do školy ale do domácnosti... ?

0 0
možnosti
RH

Kruton

27. 10. 2011 18:49
Paradoxy postmodernismu

paradox postmodernismu, kterého jsou multikultiralismus, genderismus a další relativizační ismy potomci, spočívá v tom, že nejprve vše zrelativizuje a zruší veškerou "pravdu", aby pak diktoval svou pravdu vlastní.. ;-) Trochu se to těm salónním chytrolínům vymyká z rukou. Tady v diskuzi se to hemží lidmi, kteří zpochybňují rozlišování na dobré a špatné, aby nakonec prohlásili, že jakýkoli jiný názor než ano k výchově ke "správnému sexu" je vlastně špatný. ;-D

1 0
možnosti
8

837

27. 10. 2011 18:28
Tak tak nejen sexuální "výchova" je škole nutná

ale i "výchovy" další, protože zrovna tak jako málokterý rodič "poučí" své dítě třeba o tom že "orientace" homo je naprosto zdravá,  normální a rovnoprávná, tak málokterý rodič poučí potomky např. o tom že všechny rasy jsou naprosto stejně chytré, pracovité, že  kriminalita a parazitování je jen důsledek sociálního "znevýhodnění" a sociálního "vyloučení", málokterý rodič poučí potomka že i ženy jsou naprosto rovnocené mužům naprosto ve všem, že ty odlišnosti to jsou jen a jen předsudky, vadné slabikáře a vadná výchova, nakonec i málokterý rodič poučí potomka o tom že nad námi je jen jen jediný Bůh a málokterý rodič poučí potomka o tom že největším myslitelem všech dob byl Lenin.

Proto je potřeba zavést do škol povinnou sexuální výchovu, povinnou multikulturní výchovu, povinnou genderovou výchovu, povinné náboženství a povinný Marx-leninismus.:-)

0 0
možnosti
RN

9 99

27. 10. 2011 16:47
Kultura smrti

Autorky a autoři myšlenek, na nichž staví obhájci teorie genderu, a tedy současně protlačované podoby sexuální výchovy ve školách, jsou vykresleni v knize "Architekti kulury smrti":

cupress.cuni.cz/ink2_ext/index.jsp?include=podrobnosti&id=214838 R^

Článek: "Simone de Beauvoirová: Ženská tvář kultury smrti":

claritatis.cz/zpravy/z-domova/simone-de-beauvoirov-ensk-tv-kultury-smrti/3894 R^

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

27. 10. 2011 19:53
Re: Kultura smrti

Richard Dawkins - Boží blud. Čtěte ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.