Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirka3m

14. 5. 2012 12:12
asi takto

ODS 1992-2012 = KSČ 1969-1989, papaláštví, pohrdání lidmi, kamarádíčkové mimo zákon (tedy lépe řečeno nad zákonem), tady se přátelé z ODS učili velmi pečlivě, ostatně, mám v rodině dnes už bývalého člena ODS - zkorumpovaný lídr volební na něj byl prostě příliš... tentokrát je zbytečné zvonit klíči, pomůže jen méně než 5 %

0 0
možnosti

kurnikšopa

26. 4. 2012 23:03
vše je legální

Co s tím dělá ODS a její členská základna?

ty teďkom hlavně rybnikaří především, dělají to z domova, nemusí nic dělat a všechno to je legální...

0 0
možnosti

Já rád játra

26. 4. 2012 20:50
uplne OT

Pred par dny noviny zverejnily jak jakysi vedec z Akademie, profesor, tajne menil vysledky testu a prislo se na to. Mohl by jste to nekdy okomentovat, jen svuj obecny nazor, co se dela spatne a co by se asi melo zmenit?

0 0
možnosti

Jan Borovička

26. 4. 2012 21:49
Re: uplne OT

Četl jsem to. To je velký problém. Vědci nejsou nic výjimečného a i mezi nimi jsou podvodníci, i když takový člověk se sám v principu vylučuje z vědecké obce. Motivace může být různá. Každopádně každý z nás, třeba já dneska, řeší problémy, které by šlo snadno "vyřešit" tak, že bych si ta data prostě vycucal z prstu a nejspíš by se na to (v mém případě) ani nepřišlo. To ale nepřipadá v úvahu!!! Motivací vědce je najít pravdu. Pokud ale někdo podlehne a sejde s této cesty, pak se s tím nedá nic dělat - jen to odhalit a zveřejnit, což se tady nejspíš i stalo... :-( A to je dobře!

1 0
možnosti

uumaa

26. 4. 2012 17:29
Ano

Pane Borovičko, pravdu díte.R^

2 0
možnosti

Vrah

26. 4. 2012 23:15
Re: Ano

Pravdu, dítě?

0 0
možnosti

Shadow stalker

26. 4. 2012 17:26
Vtip dne

"Pravičáci tomu nerozumí, já to posuzuju nezaujatě a komplexně". Zkrátka když říkám, že si to myslím já, tak myslím objektivně;-D Zbytek je nezajímavý.

3 0
možnosti

Jan Borovička

26. 4. 2012 18:11
Re: Vtip dne

Klasická a dost nezajímavá dezinterpretace ;-D

1 0
možnosti

krllo2

26. 4. 2012 15:11
Prostě modrá justice.

:-(

0 0
možnosti

Miloš66

26. 4. 2012 13:46
Pravičák, levičák

Přátelé tady se míchají dojmy a pojmy. Tady přece vůbec nejde o to, jestli byl Smetana odsouzen po právu nebo nebyl. Mimochodem podle mne byl, protože poškozoval úmyslně věc, za kterou někdo zaplatil. Jde tu o to, že když podobnou hloupost udělá " obyčejný člověk ", tak se vyšetřovatelé i soudy mohou přetrhnout, aby se vše vyřešilo hned a pokud někdo z vládnoucích sil - ať už politik, nebo jeho sponzor - vyvede, vytuneluje, prošustruje a nebo jak se to teď říká zlodějinám několik milionů nebo i miliard, nic se neděje několik let a postupně se na to nahrnou nové a nové kauzy a nová a nová špína a těmto " neobyčejným lidem " se nic nestane. Většinou to ani před soudem neskončí. Normální kauzy, které by se podle práva daly rozhodnou na dvě stání a podle zdravého rozumu dokonce na jedno, se táhnou leta letoucí bez jakékoliv příčiny a skončí nejasným, často zmatečným rozsudkem.

Pro všechny podotýkám, že jsem od počátku nové éry volič jedné a té samé pravicové strany.

0 0
možnosti

habit-.!..

26. 4. 2012 13:22
... z vás nezávislost a nestrannost přímo teče...

... když odhodím vajgla a přistihnou mě, tak zaplatím, stejně tak když mě přistihnou se psem provádějícím něco, co se nemá - když nezaplatím, těžko řeknou "sorry, když nechcete, nemusíte"... nevím, kdo smetanu žaloval, jestli ODS, tak to byla z jejich strany pitomost, pokud ne, není jim co vyčítat a Smetana se jen veze na vlně lidské blbosti... nicméně když vás chytí při nedovolené úpravě jakékoli placené reklamní plochy, mohou po vás vymáhat náhradu škody, plus samozřejmě pokutu za poškozování cizí věci, ať jde o předvolební plakát nebo reklamu na zlevněné zájezdy do Řecka...

... takže ve mě vzniká dojem, že ta vaše proklamovaná nezaujatost a komplexnost má dost možná za příčinu houbičky - čili něco jako nemoc z povolání...

Rv

0 0
možnosti

Jan Borovička

26. 4. 2012 18:13
Re: ... z vás nezávislost a nestrannost přímo teče...

Máte vynikající schopnost vyvozovat nečekaně stupidní závěry ;-D

0 0
možnosti

pavel.61.

26. 4. 2012 12:25
vidím, že Vám nenávist ke Klausovi potažmo

ODS zcela vymazala kritické myšlení (neváháte poplivat právní řád, jste proti přírode na Šumavě ). Já nejsem žádný vědec ale shazujete se víc než by jste musel.

(Jinak, na Smetanu žaloval DP a vyzval strany které chtějí zaplatit škodu at se přihlásí, což udělala jen ODS, Po uhrazení škody musí přijít trest (jinak je to beztrestnost) . Právní systém chrání každého a musí měřit stejným metrem všem bezohledu na majetek nebo stranictví - jinak to můžeme zabalit. Domnívám se že "zločinci" jsou ve stranách rozloženi rovnoměrně jen ti "pravicoví" voličům víc vadí - viz Ficovo vitězství).

0 0
možnosti

pavel.61.

26. 4. 2012 12:33
Re: vidím, že Vám nenávist ke Klausovi potažmo

borovička: Ale já přece neříkám, že pan Smetana nemá být potrestát. Má být potrestán. Ale měli by být potrestáni i další, to je celé. Tady na blogu se vytvořil šik lidí, kteří (oprávněně) kritizují pana Smetanu, ale zároveň mlčí, pokud jde o přečiny jejich soudruhů, což nelze tolerovat!

tak takhle jsem ten článek nepochopil. S tímhle souhlasím, tedy se omlouvám.

1 0
možnosti

Petr Johan

26. 4. 2012 11:12
Tady asi chybí základní pojem

Kde není žalobce, není soudce.

Druhá varianta přichází ve chvíli, kdy již někdo prokazatelný trestný čin oznámí a trestní řízení není zahájeno. Potom bych si stěžoval. Ale do té doby je tento článek špatné porovnání.

Pan Smetana byl usvědčen, po právu odsouzen za poškozování cizího majetku, odmítl vykonat nižší trest, byl mu nastolen vyšší, tomu se opět vyhýbal. Dnes nabývám pouze dojmu, že zatčení na demonstraci bylo opět jen účelové, kde ze on a odboráři z něho ještě více dělají mučedníka. Pokud byste to bral nezávisle, jak píšete, tak jeho případ nebudete srovnávat s excesy členů politické strany, proti které on vystupoval při ničení cizího majetku.

2 0
možnosti

rachitico

26. 4. 2012 11:19
Re: Tady asi chybí základní pojem

Vy jste, pro změnu, do školy vůbec nechodil .:-(

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS