Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pikot

4. 5. 2009 15:50
Ross Hedvicek

je slušný člověk. Který asi neposílá majly jen tak někomu. Jednak má jiné zábavy než psát neznámým lidem... a pak, proč by to dělal.

Zřejmě se tu vyskytují jiní blbouni (co nemäjí nic na práci), kteří Hedvíčkovy texty  posílají dál. Jeho texty jsou logické a čitelné. Ale dovedou souběžníky komunistů - nebo jejích ideálů - dost rozezlít...

Jen se divím že člověk se může zabývat lysohlávkami. Jejích účinky jsou velmi dobře známy. Čli - další rozbor je dost zbytečný. Znám jednoho darebáka, který tyto houbinky propaguje. Bohužel ho ještě nezavřeli...

0 0
možnosti

Jan Borovička

4. 5. 2009 15:56
Re: Ross Hedvicek

Že by to nebyl on? 8-o

A jinak: Můj obor je klasická a molekulární taxonomie... Jinak lidí propagujících drogy je plno, zejména tedy propagace tvrdé a nebezpečné drogy alkoholu a naprosto stupidní drogy nikotinu je na pořadu dne, houby jsou zcela minoritní problém.

0 0
možnosti

j@ck

4. 5. 2009 16:06
Re: Ross Hedvicek

Mechanismus jejich fungovani neni vubec moc dobre znam. Tyto latky ma smysl zkoumat jak z hlediska fyziologickeho (jak vlastne pusobi na mozek), tak z hlediska psychologickeho. Tyto latky maji totiz schopnost fungovat jako katalyzatory psychickych deju. Dejme tomu, clovek ma urcity emocionalne nabity problem ci komplex, ktery je vsak potlacen v nevedomi, tyto latky maji schopnost tyto potlacene emoce a komplexy privest opet na povrch do vedomi a umoznit jejich abreakci. Jsou to tedy i zajimave nastroje sebepoznani. V 60. letech nez se zakazaly oficialni vyzkumy na lidech, tak s tim byly docela dobre vysledky v lecbe alkoholiku.

Za houby skutecne neni treba nekoho zavirat. Nejsem pro jejich legalni prodej v obchode, ale ani pro tvrde postihy. Tato spolecnost ma jine problemy, ktere jsou mnohem palcivejsii a hlubsi.

0 0
možnosti

123480854

6. 5. 2009 14:34
Ross Hedvicek

Pod celý tento pravdivý komentář bych se podepsal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.