Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

sir Humprey

26. 5. 2009 0:07
a zase ten Klaus...

:-P;-D

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

25. 5. 2009 23:48
Máte vymytý mozek sametobolševikem

a jeho židovskými médii. Jste arogantní spratek !

Sám jste důkazem, že někteří lidé se asi opravdu vyvinuli z opice. Darwinisté z Vás jistě mají radost, třeba dostanete i nějaké to štipendium.Rv

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (14)

27. 5. 2009 19:35
To se Vám stát naštěstí nemůže,

protože mozek se u Vás nevyvinul. :-©

0 0
možnosti
D

Dogcum

25. 5. 2009 17:26
Hmmm..

POpel evoluci,já také vřím v Boha,aleč tak,že při tvoření času a prostoru,všemu dal prvotní počin.JInak nejsem fundamentalista.

Evoluce je pravdivá,ale ne  ve vývoji človka,je jasné,že náš vývoj urychklkila mimozemská civilizace.

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (14)

27. 5. 2009 19:35
Není to jasné, ale ani vyloučené.

Zatím chybí důkazy pro, nemyslíte?

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

21. 5. 2009 19:44
A co všechny ty církevní

pedofilní skandály, jeden stíhá druhý! Homosexuál = patří do pekla, pedofilní kněz = hodný starý pán, že? :-/ Proč nepadají hlavy?

http://zpravy.idnes.cz/v-irskych-katolickych-skolach-bili-a-znasilnovali-deti-tvrdi-zprava-1gg-/zahranicni.asp?c=A090521_105612_zahranicni_ipl

0 0
možnosti
V

Vikina

21. 5. 2009 21:59
Re: A co všechny ty církevní

Všechny církevní pedofilní skandály - jeden stíhá druhý. Kde jste to vzal? Ze Židy ovládaného tisku? Toho, který posléze zapomněl informovat, že označení kněží u soudu prokázali svou nevinu?

Navíc, pedofilní kněz, jaké sousto pro bulvár. Takže když jich je deset (za deset let), šikovný tisk vytvoří snadno dojem, že co katolický kněz, to pedofil (a to všech několik miliónů - co máte, proboha, v tý hlavě? Jste snad dost starý na to, abyste uměl myslet, ne papouškovat kraviny z novin).

Chápu, že dvacetiletý a něco kluk nemůže být Einstein, ale nějaká míra rozumu, schopnost klást si otázky nad jakýmkoliv textem, se snad dá žádat.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

20. 5. 2009 21:06
Pane,

vy asi zapomínáte, že pan Hájek nespadl z nebe, ale patří k lidem z nejblžšího okolí prezidenta, má na něj vliv - jeho výlev padá i na prezidentovu hlavu. Nemluvě o dalších expertech z prezidentova týmu, které nebudu jmenovat. A mimochodem, pana Klause rád nemám, což je dovoleno, a čas ukáže, že jsem byl na lepší straně barikády - alespoň doufám. Pěkné dny, JB

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

20. 5. 2009 20:41
Skvělé - karma! :-)

Výborný článek pane kolego! A jsem rád, že si neberete servítky. Ono to totiž někdy nejde a pokud je slovo (označení) na svém místě, pak by se nemělo záměrně opisovat něčím jiným měkčím. :-)

To na úvod, tedy to, že s vámi plně souhlasím - a sice s tím druhým z nadpisu. :-)

Eva Pallotto má podobný článek na stejné téma, možná jste zaregistroval, také výborný, jestli ne, tak (a nejen vám) vřele doporučuji.

Ale na druhou stranu, když se zamyslíte, možná má Hájek pravdu. Možná opravdu není z opice, možná se vyvinul, stejně jako bratří Kaczynští, z kačera. :-)

Mějte se hezky a díky za hezký článek. PS: Nakonec je dobře, že lidé aspoň konečně mohou vidět, kdo jsou ti skvělí lidé, jimiž se náš prezident obklopuje. Vždyť ta, naprosto IRACIONÁLNÍ, podpora Klause už opravdu zavání nemocí. Řekl bych až epidemií. :-)

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

26. 5. 2009 0:08
Re: Skvělé - karma! :-)

je dobrý, že se zase otírá o našeho pana presidenta?

0 0
možnosti
V

VašekIV

20. 5. 2009 20:10
Invektivy vůči Hájkovi beru.

Jeho projev byl arogantní a demagogický. Není ale třeba se zároveň unavovat kecema o V. Klausovi. I když s ním v mnohém nemusíte souhlasit, ten projev animozity Vás řadí po bok  p. Hájka.

0 0
možnosti
RP

Runciter

19. 5. 2009 19:57
Vynikající příspěvek

Vynikající příspěvek. Musím s Vámi souhlasit, Petr Hájek je opravdová nula přidržtaška.

0 0
možnosti
K

K-D

19. 5. 2009 19:38
Také řešení:

Podle Sigmunda Freuda je náboženství kolektivní neuróza, respektivě  funkce individuální psychiky, jež produkuje

bohy, kteří mají za úkol těšit a uspokojovat dětinské touhy dospělého (z

Wikipedie).

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

19. 5. 2009 19:40
Re: Také řešení:

A podle Schopenhauera je náboženství metafyzika hlupáka :-)

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

19. 5. 2009 19:20
Vikino! Neznalý dějepisu,

prosím o vysvětlení - byla katolická církev v minulosti vždy mírumilovnou organizací, která nelpěla na hromadění majetku a válkách, působila vždy v Evropě a na světě v chodobě a pokoře, jedinou její činností bylo pomáhání slabším, vždy respektovala jiná vyznání a názory a nastavovala trpělivě jen druhou tvář? Nepodílela se na masakrování miliónů Indiánů, Židů, černochů a dalších pohanů, nepronásledovala filozofy a myslitele? Pokud mi dokážete, že se tak hluboce mýlím (asi mě někdo zblbnul, nemůžu za to), jak říkáte, tak vše odvolám.

0 0
možnosti
V

Vikina

19. 5. 2009 21:58
Re: Vikino! Neznalý dějepisu,

Církev toho má samozřejmě na triku hodně (a věřte, že mnohem horší věci, než si Vy jen dovedete představit), však má za sebou také 2 tisíce let, ale byla to ona, která vybudovala naši evropskou civilizaci. Pravda, shromažďovala majetek, ale také jej používala hodně pro charitu (už ve středověku), ve světě šířila pokrokové myšlenky a vynálezy (tehdejší). Její síla (aby tohle všechno mohla dělat) tkvěla v univerzalitě (takže neplést s totalitarismem), proto bylo nutno potlačit všechny ostatní směry (protože jinak by se nikam nedostala. Ostatně, skutečnou sílu nabrala až po výhře katolictví a oddělení od východních směrů - ty také dosáhly žalostných výsledků). Války církev nevedla, zde se obraťte na panovníky (ostatně, co naše poslední války, ty hodíte také na církev?) Indiáni byli zmasakrováni jen v USA, zatímco od Mexika po Ohňovou zem, kde církev měla vliv, k ničemu takovému nedošlo. Židé a černoši? Jak jste na to přišel? Filozofové a myslitelé, jestli myslíte Bruna či Husa, musíte

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.