Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Demonnetu

2. 4. 2010 14:08
Vražedná kombinace rádobyvědce s vizáží stromolezce.

Hele kámo, když jsi takovej génius (možná i předraženej) : proč se domů z práce neteleportuješ v časoprostoru ? Neotravoval bys poklidný pochod příznivců sportu.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 4. 2010 14:11
Re: Vražedná kombinace rádobyvědce s vizáží stromolezce.

protoze o tom clanek nebyl. Treba i kvuli nam ostatnim, co se teleportovat neumi :-).

0 0
možnosti
DM

M.alha

2. 4. 2010 14:00
Karmu ...

... dávám, plně suhlasím, jenom jsem netušil, kolik na hodinu se bere na AV?! ...ale gratuluju.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

2. 4. 2010 14:05
Re: Karmu ...

No kéééééž by... :-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 4. 2010 13:56
naprosty souhlas

R^R^

Jen se bojim, ze dostanete v diskuzi pekne na budku (diskuzi jsem jeste necetl :-) ). U nas, kde jsou lidi hrdi jen na sportovce, protoze byt hrdi na stat, sebe, svou praci nebo ciny nechcou a nebo nemuzou... jim nemuzete brat idoly :-).

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

2. 4. 2010 13:54
Děkuji

všem čtenářům, kteří pochopili, že tento článek není proti dobrému fotbalu. R^:-)

0 0
možnosti
JA

José Antonio

2. 4. 2010 14:00
Re: Děkuji

No, já bych teď uvítal nějaký pěkný článek o utrpení fandů Sparty a Slavie, jimž byl kvůli bezcenné státní návštěvě odložen vzájemný zápas. Obama, protože jistě není primitiv, by měl mít rozum a řídit se při plánování státních návštěv v první řadě termínovou listinou ČMFS.

0 0
možnosti
JL

jyryb

2. 4. 2010 13:53
Ano nejspíš budete.

Ano nejspíš budete. Z Vašeho článku to přímo vyzařuje společně s xenofobii.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 4. 2010 13:59
Re: Ano nejspíš budete.

jakou xenofobii? Cetl jste tento clanek a nebo jste omylem napsal nekam vedle?

0 0
možnosti
MB

cenda54

2. 4. 2010 13:48
fotbal

aspoň u nás je prachobyčejná žumpa. a právě proto se na něj nabaluje fandovskej hnůj, který popisuje blogger. skutečně nechápu proč bych měl někde čekat kvůli hordě primitivů. bohužel není nidko, kdo by to chtěl řešit, včetně pana haška. a tak říkám: zlámat nohy fotbalistům v kolenou a propíchat míče a bude klid.

0 0
možnosti
LK

Eskamotér

2. 4. 2010 13:53
Re: fotbal

teď to po sobě jen utři a upaluj vyprávět kámošům s kalhotama u kolen a kšiltem jak deštníkem, že jsi nám to zatraceně nandal.

0 0
možnosti
TH

spartas

2. 4. 2010 13:43
část1

Ani to nemusím číst celý,abych se dozvěděl,že jste na tři hlásky ...BLB.Nebudu se tu zmiňovat,že pochody na cokoli (tedy i na zápasy) jsou normální všude na světě.Dokonce mnohdy se jim i významně ustupuje formou uzavření celých ulic.Stačí jen tolik.Každý máme svoje,vy si zkoumejte mikro plíseň na houbách a doufejte,že zachráníte svět ;-D.Případně se věnujte lepidopterologii,chápu,že sport chápete jako zábavu primitivů a možná jí i někdy je,ale nejste o nic důležitější než kdokoli jiný z nás.Mě také obtěžují uzavírky konané při koncertech Madony,nebo nyní chystané pro mě zbytečné návštěvě velkého Medvěda,který spořádá velkého zámořského bratra:-).Ale dokážu pochopit,že pro někoho je koncert Madony nebo Verony vrcholem.

0 0
možnosti
TH

spartas

2. 4. 2010 13:44
část2

Stejně chápu,že návštěva mocných je zase prestižní pro někoho dalšího.O věci kolem sebe se aspoň dílčím způsobem zajímám a když vím,že je někde něco,není nic jednoduššího než zvolit jinou trasu

Tonda

fanoušek ACS

0 0
možnosti
MK

Spartanavzdy

2. 4. 2010 13:41
houbař?

předpokládám ,že cena vašeho času se odvíjí od toho kolik prodáte lysohlávek..vzhledem k tomu ,že ste neměl možnost je prodat ste se uchýlil k jejich konzumaci a poté se krásně rozepsal...děkuji vám..zábavy není nikdy dost

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 4. 2010 14:01
Re: houbař?

fakta byste nemel?

0 0
možnosti
JN

Cynyc

2. 4. 2010 13:39
Charakteristické

Reakce v této diskuzi jsou pro fotbalové fanoušky charakteristické. Daleko horším nepřítelem než fanoušci jiného klubu jsou ti, které fotbal (či sport obecně) vůbec nezajímá. Jejich existence totiž podlamuje axiom, že fotbal je nejdůležitější věc na světě, a pro udržení této iluze není žádná technika dost špinavá. Takže autor článku fotbalistům "závidí platy" (technika "finanční motivace"), případně je "trdýlko", které které by samozřejmě jako všichni hrozně chtělo sportovat, ale protože mu to nejde, nenávidí sport (technika "kyselé hrozny"). Sem tam je někdo tak zabedněný, že existenci jiného sporu než Sparta-Slávie odmítá akceptovat, a protože autor píše primárně o fanoušcích Sparty, nadává mu do slávistů. Takže pro všechny výše zmíněné: sport je koníček jako každý jiný. Někoho zajímá, jinému je naprosto ukradený - tedy mohl by být, kdyby mu ho neustále necpali v televizi, neblokovali kvůli němu dopravu a kdyby stát nepoužíval jeho daně na podporu takové hovadiny.

0 0
možnosti
JN

Cynyc

2. 4. 2010 13:43
Re: Charakteristické

To si pak člověk může stokrát opakovat fakt, že skutečný význam sportu je udržení sociálního klidu (neboť masy potřebují chléb a hry), přesto udržet alespoň neutrální postoj je velmi obtížné. A když už se to skoro podaří, nastane něco jako Nagano a kolem vypukne apokalypsa, ve které se člověk mimo jiné dozví, že proto, že neskáče, není Čech, ačkoli se fakticky nestalo nic více, než že jakási skupina mužů, s níž nemá kromě jazyka nic společného, uměla postrkovat klackem kus pryže po ledě lépe, než některé jiné skupiny mužů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.