Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trefa.;-D ... kdo ale může za to, že pršelo? Březová? Kremlík?

3 0
možnosti
Foto

:-):-):-)

Dala bych karmu víckrát, ale nejde to. Trošku mi to připomnělo jeden výrok ze hry Jana Jílka Já chci žít znovu, kterou jsem viděla před 150 lety na Vinohradech (je zajímavé, co člověku utkví, byť ta hra byla zapomenutelná). Michaela Jílková tam říkala, že zemědělci mají čtyři nepřátele: jaro, léto, podzim a zimu. JK

6 2
možnosti
LV

Michaela Jílková toho říká opravdu hodně... Ten vtip zní - Jací jsou čtyři největší nepřátelé socialismu? Jaro, léto, podzim, zima.  Ale to Vy asi nemůžete pamatovat, když i Michaela Jílková je pro Vás stařena.

A zemědělce nechte na pokoji, prosím, pokud je znáte akorát z divadla a řečí M. Jílkové...

2 3
možnosti
JP

No kdo za to může

Jaro, léto, podzim, zima, imperialisté (za bolševika)

Jaro, léto, podzim, zima, komunisté (dnes)

2 1
možnosti
DS

...a to jste ještě vynechal, že i za ten déšť někdo může - zatím nejvíc se asi prosazuje teorie Chemtrails (a o ní ať si každý udělá názor svůj) ;-)

Karma!

3 0
možnosti
JL
DT

hezké, karma! jen bych dodala, že Němci moc dobře vědí, že za záplavy v Magdeburgu může soutok několika řek a že pršelo i tady (BRD) a například Deggendorf zaplavil vlastní Dunaj. fámy o údajném stěžování si na Čechy jsou hodně přehnané. co jsem mluvila s lidma, tak ti, kteří vědí, kde Čechy vůbec leží, nás spíš litovali, že nás ty povodně postihly také.

6 0
možnosti
Foto

Já vím, ale ta média... ;-)

2 0
možnosti

M38í44l69a 81Š39u73l89a

11. 6. 2013 9:18

.. vyjma těch rekreací je to od každého trochu .. nicméně by to povodním stejně nezabránilo, byly tu už před tím a budou i potom, jen důsledky by byly možná mírnější .. ale kdo to přesně spočítá? .. nikdo, žádný přesný model neexistuje, ženy jsou si fyziologicky podobné, ale žádná není úplně stejná, ani když jsou to dvojčata .. 

.. na druhou stranu buďme rádi, že prší, kdyby bylo jen sucho, žili bychom na poušti a nadávali, že ten horký vítr všechno zničí .. ani ty houby by nerostly :-) ...

0 0
možnosti
Foto

To poslední je střašná představa 8-o ;-D

0 0
možnosti
OF

"Der Hochwasserschutz steht im Abseits"

protipovodňová ochrana stojí / u nás/ v ofsajdu /.

0 0
možnosti
PP

Nabídnu dalšího možného pachatele. Myslím, že to byla tak osmdesátá léta, kdy se z rádia velmi často linula píseň - Za všechno může čas. A když si společně zapějeme pokračování - "ten co se skrývá v nás", pak víme, kde ho hledat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.