Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

neklopit

8. 4. 2010 21:03
Neskutečné...

Pane Borovičko, máte můj obdiv za trpělivost, s jakou reagujete zde na nejrůznější... věci. A s článkem souhlasím - a to JSEM fanoušek fotbalu. To jen tak na okraj.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

7. 4. 2010 15:45
Police nezasáhne

Pokud bude houbařů stejně jako Sparťanů a budou se chovat stejně, policie nezasáhne. Ale přiznám se, že bych moc ráda vyzkoušela pochod s košíky a pokřikem "Rostou! Rostou!"R^:-)

0 0
možnosti

richardhorak

6. 4. 2010 16:27
Včera šel Sparťan ...

... do hospody, nezaplatil, rozmlátil jí, vrhl se i na policajta ... když to skončilo ... šel na fotbal - NO COMMENT !!!

0 0
možnosti

ketr

6. 4. 2010 14:23
ketr

ty příspěvky tady, to je výbornej matroš pro sociologickou sondu do národa českého, stačí napsat dobrej břitkej blog a hned se tu odkope magorů, že je nespočítáš :-)

jinak, karma tobě, vědče! R^

0 0
možnosti

romiik

6. 4. 2010 10:18
blbínek

Hloupý fotbal ? No ty jsi opravdu blbínek, vypadáš jak největší šprt, který sport viděl možná tak v televizi. Klasická ubrečená socka.

0 0
možnosti

rulandské_šedé

8. 4. 2010 9:05
Re: blbínek

tebe zbývá akorát tak politovat

0 0
možnosti

hagerr

6. 4. 2010 8:11
Tolerance

Ty si tedy jantar a navíc docela dost egoista sebestřednej viď?..jo je to nepříjemné,ale zapoměl jsi k těm 45 minutám přičíst dalších 45 minut,kdy jsi smolil tenhle blábol..a když jsi měl dost času na něj,tak to s tím tvým zdržením asi nebude tak strašné...mimochodem,jelikož nejsem akademik jako ty,tak ten popis tvých činností a aktivit musím označit za nečitelné..ale přijde mi to záměrné,aby jsi vypadal zajímavější,vaše poznámka o ceně vašeho času svědčí o tom,jak jste na sebe pyšný..což je v pořádku,ale nežijte jen svůj svět..světy jednotlivých lidí mají prostě občas takovéto nebo jiné průniky..nechtějte po druhých aby žili ten váš....příště to zkus více lidsky a s tolerancí k druhým obyčejným vědou nedotčeným lidem..ber to tak,že k mykologům patří dupání po lese a stovky aut na lesních cestách sběračů hub a k fotbalu zase patří srocování davů..mimochodem..nejsem fanoušek sparty,to ani náhodou..:-))

PS:..jsem zvědav na váš článek k zácpám při návštěvě Obamy s Medveděvem..:-)

0 0
možnosti

pesimistka7

6. 4. 2010 8:07
Potřeba stádně-anonymně si

zařvat + hlavně si "bouchnout" je trapná, ne tento blog, ale je třeba ho přečíst a pochopit o čem autor psal. Mám pocit, že někdo reagoval jen na nadpis (což se ostatně stává i u jiných témat). Opravdoví příznivci Sparty (sportu, fotbalu)  by neměli být dotčeni, ale naopak by měli být sami otrávení z toho jak pár bl.bečků ztrapňuje jejich oblíbený tým.

   Autor mohl psát všeobecněji, protože, bohužel, bl.bečkové jsou "fanoušky" i jiných týmů, ale prostě narazil právě na tyhle.

0 0
možnosti

Jan Borovička

6. 4. 2010 13:13
Re: Potřeba stádně-anonymně si

Po dlouhé době jeden inteligentní příspěvek, díky! R^ :-)

0 0
možnosti

National

5. 4. 2010 21:05
Trapné

Jak za tenhle trapný "článek", no.. lépe řečeno postěžování, může někdo navyšovat autorovu karmu.. Vždyť je to opravdu trapné, neskutečně trapné - nás taky nezajímá, kolik stojí váš čas, kolik eventuelně vyděláváte nebo že jste nesnášenlivý, hlavně, že je vám to ukradené a jdete z práce, kde už nevyděláváte (protiřečíte si;-)), nashle:-P

0 0
možnosti

Jan Borovička

5. 4. 2010 21:51
Re: Trapné

Když tě to nezajímá, tak proč to čteš?

0 0
možnosti

gazza

5. 4. 2010 20:57
Trocha soudnosti

Priteli, vezte, ze kdyby se vas houbaru seslo kolem par stovek a rozhodli jste se tahnout (mysleno procesi) napr. z Hlavaku vyrikavat si cosi pred Min.ziv.prostredi, tak by vas take doprovazela PCR a take by jste sli prostredkem ulice

0 0
možnosti

SexuoIog.Radim

5. 4. 2010 20:45
:))

Kdybyste svůj čas, který jste strávil psaním tohoto šílenství, věnoval práci, nemusel jste si nyní stěžovat. Vy zoufalče!

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7780x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.